Algemene Ledenvergadering 2024

zaterdag 8 juni 2024

   

 

 

 

 

 

 

 

 juni 2024, 16.00 uur 
 
Locatie: Kunstruimte KuuB, Pieterstraat 3, 3512 JT Utrecht
 
 

Geacht PUG lid. 
 

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van het Provinciaal Utrechts Genootschap van Kunsten & Wetenschappen op zaterdag 8 juni a.s. om 16.00 uur.
De vergadering vindt plaats in Kunstruimte Kuub, Pieterstraat 3, 3512 JT in Utrecht. Wij ontvangen U graag vanaf 15:30 uur. 

De agenda met 3 bijlagen vindt U via de volgende link  en de bijlagen met het financiële overzicht vindt U hier.  

Na afloop van de ALV vertelt Jaap Roëll, eigenaar van KuuB en PUG lid, over de werken die daar op dit moment te zien zijn, onder het genot van een drankje en hapje. 
Aansluitend wandelen we naar Kunstliefde, waar dan de tentoonstelling "De Belofte" te zien is.  Werk van jonge, net afgestudeerde kunstenaars.  U wordt daar rondgeleid en krijgt een toelichting op de tentoonstelling.


Vervolgens is er de mogelijkheid om bij KuuB te dineren. Als u dit wilt kunt u dit aangeven bij de aanmelding. De kosten bedragen 50 euro p.p.

Gelieve dit voorafgaand aan de vergadering over te maken op de rekening van het PUG:  NL 49 INGB 0000 0302 75

Wij hopen u daar te zien, het wordt een boeiende middag,

Als u deze ledenvergadering wilt bijwonen dan wordt u verzocht zich hiervoor aan te melden via info@pugutrecht.nl of deze website.

Bereikbaarheid
Kunstruimte KuuB ligt op ca. 15 min. loopafstand van Utrecht CS. Indien u met de auto komt is de parkeergarage Kruisstraat de beste optie.

Ook met het OV is KuuB goed bereikbaar, de galerie ligt op loopafstand van het Janskerkhof waar veel stads- en streekbussen stoppen. 

 Vriendelijke groet, 

Maarten Egmond,

secretaris