PUG Jubileum Feestavond

donderdag 9 november 2023

Op 9 november 2023 ontvangen wij onze leden en relaties in de Geertekerk in Utrecht voor een jubileum-feestavond. Tijdens deze avond laten we zien waar het PUG voor staat en kunt u kennis maken met Kunsten en Wetenschappen brede zin. En uiteraard is er ruim gelegenheid om bij te praten en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het belooft een mooie en verrassende avond te worden, met veel (jonge) talentvolle kunstenaars en wetenschappers.

We hopen dat u er bij bent. 
Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.


Aanmelding voor deze avond kan door het sturen van een bericht naar info@pugutrecht.nl of door het formulier in te vullen onder aan de pagina op deze website.
Leden van het PUG nodigen wij uit om een introducé(e) mee te nemen om hem/haar kennis te laten maken met ons Genootschap.   Wij verzoeken U deze naam dan ook in de mail vermelden. 

Programma (in hoofdlijnen) 
19.30 uur        Inloop
20.00 uur        Aanvang programma, met o.a. 

* optredens van:

Ramon van Engelenhoven,                 Sholeh Rezazedeh                                                             Jan Beuving

concertpianist                                         Spoken Word artiest                                                     cabaretier en wetenschapper 

* wetenschap à la carte

* kunst en wetenschap in beeld


23.15 uur        einde van de avond 


Ook zult u op de avond meer horen en zien over het project The Form of Movement waar onze prijswinnaars Isabel Ferrand en Remco Veltkamp druk mee bezig zijn. Het is nog mogelijk een donatie te doen en bij te dragen aan dit bijzondere samenwerkingsproject!

Wij verheugen ons op uw aanwezigheid.

Aanmelden voor deze activiteit?

Aanmelden kan nog tot woensdag 1 november 00:00